Seniorer underviser elever

Seniorer underviser elever

Der er undervisning for de unge juniorer på Amager Skakskole hver tirsdag fra kl. 17:30-19:00. Her står bl.a. seniorerne for undervisningen, så eleverne bliver undervist af Peder, Bjørn og Svend samt Christian, som ikke er seniorer og læser til lærer. De gør skoleskakkerne klar til turneringer samt at de dygtiggøre sig i skakspillet. Der kommer også hele tiden nye børn til, så underviserne kan bruge de redskaber, som de har lært på henholdsvis skoleskaklærer-uddannelsen og skoleskakkurset i forbindelse med projektet Generationer i Spil samt egne skaklige erfaringer.

De 4 undervisere skiftes til undervisningen og benytter sig bl.a. af bronzespringeren, som kan bestilles her eller prøve at løse opgaverne på vores spilleside her.

Vi ser nok nogle af eleverne til det kommende Københavnsmesterskab i Skoleskak, som også er kvalifikationsstævne til DM i Odense. Stævnet er lørdag d. 3. november 2012 på Lindevangskolen på Frederiksberg. Du kan læse indbydelsen her.

Du kan læse mere om Amager Skakskole på deres hjemmeside.

Om Generationer i spil
Seniorer kender og respekterer skakspillet som betydningsfuld bærer af klassiske opdragende værdier, og mens mange seniorer i dag mødes til et spil skak, har skoleelever landet over taget skoleskak til sig og spiller både i og efter skoletiden. For eleverne kan skoleskak hjælpe med at ”få mere ro på livet” og styrke koncentrationen mens seniorer kan bruge skakspillet til at holde hovedet i gang.

Se mere om projektet på www.skoleskak.dk/gis eller kontakt Nikolai Skousen på tlf.: 2242 0200 eller nikolai@skoleskak.dk.

Generationer i spil er pt. støttet af Social- og Integrationsministeriet.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat