Sahl Skaklejr afholdes for 45. gang

Sahl Skaklejr afholdes for 45. gang

Det er i år 45 år siden, at Danmarks hyggeligste skaklejr fandt sted for første gang. Traditionen tro finder Sahl Skaklejr, der byder på sjove og lærerige skaklektioner for børn og unge, sted i uge 42, hvor elever fra hele landet holder efterårsferie. Der er nu åben for tilmelding.

ET HAV AF SJOVE AKTIVITETER

Aarhus Skoleskak inviterer 52 børn og unge i alderen 8-18 år med på efterårs-skaklejr på Sahl Lejrskole lidt uden for Vinderup i Holstebro Kommune.

Lejrturen begynder mandag den 15. oktober kl. 12.00, hvor der bydes velkommen og serveres frokost. Fredag den 19. oktober kl. 15 siger vi farvel og tak for i år.

I løbet af ugen vil der være et hav af spændende, sjove og lærerige skoleskakaktiviteter. De daglige skaklektioner afholdes i grupper efter spilstyrke, så alle får noget ud af undervisningen. Derudover afholdes der som sædvanlig en lejrturnering, der spilles simultan og lynskak og når bræt og brikker en gang i mellem lægges på hylden, skal vi have græs under fødderne og ud i det forhåbentlig gode vejr til en omgang rundbold eller fodbold. Skulle vejret ikke arte sig, er der mulighed for bordtennis indendørs – så husk bordtennisbat, hvis I har det!

TRANSPORT

Der er mulighed for bustransport fra Aarhus til Sahl Lejrskole og hjem igen. Mandag den 15. oktober afgår bussen kl. 10.00 fra Musikhuset i Aarhus. Fredag den 19. oktober kører bussen tilbage til Aarhus igen, hvor den vil være omkring kl. 17.00. Bustransport fra Aarhus er inkluderet i prisen.

PRIS OG TILMELDING

Prisen for en kanon uges oplevelser på ferielejr med Aarhus Skoleskak ligger i år på 1.100 DKK pr. deltager. Dette er inklusiv forplejning, overnatning, sjove og lærerige skoleskak-aktiviteter planlagt og afholdt af dygtige og erfarne skoleskakledere samt bustransport ud og hjem fra Aarhus.

Traditionen tro besættes pladserne efter først-til-mølle-princippet, og det plejer at gå stærkt. Tilmeld jer derfor allerede nu, så I er sikre på at få en plads.

Betaling skal ske umiddelbart efter tilmelding enten ved indbetaling via netbank (Reg.nr.: 2370 / Kontonr.: 0746 888 155) eller MobilePay (20 83 75 84 / Lisa Havshøj). Husk at angive navn ved betaling.

Deadline for tilmelding er 1. oktober.

EN LILLE PAKKELISTE

– Sengelinned
– Toiletsager
– Varmt tøj
– Sportsko og -tøj (indendørs og udendørs)
– Bordtennisbat (hvis det haves)
– Lommepenge (der vil være en lille kiosk)

SPØRGSMÅL?

Kontakt formand for Stævneudvalget, Lisa Havshøj, på lisa@skoleskak.dk / +45 2083 7584.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat