Sahl-lejren nærmer sig

Sahl-lejren nærmer sig

Sahl 2013 - undervisningÅrets hyggeligste skoleskaklejr er lige på trapperne. Om mindre end en måned – i skolernes efterårsferie – er det igen tid til at tage med Dansk Skoleskak til Sahl-lejren fra mandag til fredag (14. til 18. oktober).

Ugen byder på daglige skaklektioner, hvor vi kommer omkring forskellige spil og teknikker og slutter af med en stor turnering. Ved siden af lektionerne vil vi også spille både rundbold, fodbold, bordtennis og mange andre sjove lege, hvor vi får rørt os lidt.

Sahl-lejren ligger ved Vinderup nord for Holstebro, så vi er tæt på både vand og lækker natur.

Der er igen i år separate pigeværelser.

Prisen for lejren er 800 kroner, som dækker alle ugens oplevelser, mad samt bus fra Aarhus til Sahl mandag og hjem igen fredag.

Tilmelding sker ved at sende en mail til Lisa Havshøj med navn, fødselsdato og år, adresse, telefonnummer, skole/skoleskakklub samt hvem du eventuelt gerne vil bo sammen med. Fortæl også i mailen, om du vil køre med fra Aarhus til Sahl og hjem igen.

Din tilmelding er først gældende, når du har indbetalt de 800 kroner på følgende konto med registreringsnummer 9838 og kontonummer 0002251450. Husk at skrive dit fulde navn i kommentarfeltet.

Der er plads til 48 børn og unge i alderen 8-16 år, og tilmelding skal ske inden tirsdag den første oktober til Lisa Havshøj på mail: lisa-havshoj@hotmail.com. Tilmelding lukker dog, når alle pladser er besat, så skynd dig allerede nu at sende Lisa en mail, hvis du vil være sikker på at komme med.

For yderligere information kan Lisa Havshøj kontaktes på telefon 20837584.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat