Skakdrama til Roskilde Mesterskabet

Skakdrama til Roskilde Mesterskabet

Roskilde Mesterskab 201338Der var spænding hele vejen igennem, da Roskilde Mesterskabet torsdag blev afholdt på Højelse Skole for 54 glade elever. De medrejsende skoleskakledere var vidne til et særdeles jævnbyrdigt mesterskab, da Højelse Skole dystede mod Munkekærskolen og sidste års vinder Køge Private Realskole om at vinde den flotte vandrerpokal.

12 hold á 4 elever + reserver dystede i to grupper á 6 hold om at samle flest point ind til sin skole. Eleverne fik 3 point for vundet kamp, 2 for remis og 1 for tab. Der blev gået lystigt til den på alle skakbrætter og efter 5 runder, var det ikke muligt at finde en vinder. Blot to point skilte Højelse Skole fra, da der skulle spilles omkamp. To hold fra henholdsvis Munkekærskolen og Køge Private Realskole mødtes således i omkampen for at finde en vinder.

Se alle resultater her.

Efter en rigtig spændende omkamp var det Køge Private Realskole, der træk det længste strå. For andet år i træk kunne eleverne fra Køge Private Realskole således tage vandrerpokalen med tilbage til skolen, imens alle elever fik medaljer for deres deltagelse. De tre skoler havde alle et hold, der på Roskilde Kredsens vegne kvalificerede sig til Hold DM i april måned.

Se billederne [nggallery id=134].

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat