Resultater fra Juleturneringen 2012

Resultater fra Juleturneringen 2012

Der var mange spillere mødt op til at dyste på de 64 felter og udfordrer hinanden, da der blev afholdt juleturnering i skoleskak på Søndermaiksskolen. 84 juleglade børn, 12 forældre og 10 seniorer var mødt op til en dyst i de fem grupper; Begyndergruppen, Basisgruppen, Mestergruppen, Forældregruppen og Senirogruppen. Derudover var der flere tilskuer til at følge kampene. For mange var juleturneringen deres første turnering, så der blev spillet mange partier i begyndergrupperne og basisgrupperne.

Der var finalerunder i grupperne, hvor vinderen af den enkelte gruppe skulle møde vinderen af en anden gruppe i et finaleopgør. Skoleskakkens maskot Duffy var også dukket op til juleturneringen, hvor han fik hilst på mange af de nye skoleskakkere og dystet mod børnene imellem turneringsrunderne. Det var ikke kun børnene og Duffy der flyttede brikker til juleturneringen, da både forældre og seniorer dystede i deres egen gruppe. Her stod der også biografbilletter på spil udover pokalerne, så familien kunne nyde en tur i biffen!

Borgmester Jørgen Glenthøj holdt tale for alle de fremmødte deltagere og gæster, hvor han kom med bevingede ord omkring skak, børn og de ældre. Han var yderligere med til at dele pokalerne ud til de glade vindere. Alle kunne dog tage præmier med hjem fra lørdagens juleturnering, da der var medaljer til alle deltagerne.

Resultaterne fra alle de indledende runder kan ses her.

Resultaterne efter finalerunderne:

Begyndergruppe 1+2:

1. plads – David Foy
2. plads – Ida Laksafoss

Begyndergruppe 3+4:

1. plads – Faizdam
2. plads – Sebastian Winsløv

Begyndergruppe 5+6:

1. plads – Emil H. Jensen
2. plads – Casper

Basisgruppe 1+2:

1. plads – Mathias Størner
2. plads – Arn Holland

Basisgruppe 3+4:

1. plads – Mads Keller Holm
2. plads – Silas Høyerup

Mestergruppen 1+2:

1. plads – Viktor H. Nielsen
2. plads – Albert L. Petersen

Forældregruppe 1+2:

1. plads – Kurt Klifforth
2. plads – Ole Pedersen

Seniorgruppe 1+2:

1. plads – Dick Sørensen
2. plads – Jan Grünwald

Titlen som bedste “fighter” gik til Daniel fra Søndermarkskolen, der kunne tage en flot pokal med hjem som bevis på god fight. Foruden de individuelle vindere blev den “bedste skole/skoleskakklub” også præmieret. Her var det Tranegårdsskolen, der løb af med den højeste samlede score af de deltagende skoler/skoleskakklubber og vandt pokalen.

Vi takker de frivillige turneringsledere:

Yassine Machine
Sven Løntoft
Ahmad Alashi
Henrik Andersen
Jacob Carstensen
Morten Dyndgaard
Lars Skovgaard

Maibritt Skovgaard (skoleskakleder på Søndermarkskolen)

Derudover stor tak til spillerne og de hjælpende forældre, som alle var med til gøre dagen god for alle.

Gud jul og på gensyn til næste års juleturnering!

Denne turnering er en del af projektet Generationer i Spil og derfor var der en ny gruppe (seniorgruppen) med i år. Der var derfor mulighed for at 3 generationer kunne spille med i samme turnering!

Om Generationer i spil
Seniorer kender og respekterer skakspillet som betydningsfuld bærer af klassiske opdragende værdier, og mens mange seniorer i dag mødes til et spil skak, har skoleelever landet over taget skoleskak til sig og spiller både i og efter skoletiden. For eleverne kan skoleskak hjælpe med at ”få mere ro på livet” og styrke koncentrationen mens seniorer kan bruge skakspillet til at holde hovedet i gang.

Se mere om projektet på www.skoleskak.dk/gis eller kontakt Nikolai Skousen på tlf.: 2242 0200 eller nikolai@skoleskak.dk.

Generationer i spil er pt. støttet af Social- og Integrationsministeriet.

[nggallery id=114]

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat