Resultater fra Juleturnering 2011!

Resultater fra Juleturnering 2011!

Der var mange brikker at rykke med, da der i lørdags blev afholdt juleturnering i skoleskak på Amager Fælled Skole. 150 juleglade børn og forældre var mødt op til en dyst i de fire grupper; Begyndergruppen, Basisgruppen, Mestergruppen og Forældregruppen.

For mange var juleturneringen deres første turnering, så der blev spillet mange partier i begyndergrupperne og basisgrupperne, hvorfor der også var flere vindere! Silas Høyerup, Mark Lassen, Arn Holland blev alle vindere af hver deres begyndergrupper. Et ulige antal begyndergrupper betød at vinderen af begyndergruppe 7 måtte kæmpe mod vinderen af basisgruppe 1, for at afgøre turneringen. Her blev det Mikkel Jacobsen der løb af med sejren.

Vinderne af de øvrige basisgrupper blev Mads K. Holm og Anton Nielsen, mens Jeppe Brødsgård tog sejren i mestergruppen.

Skoleskakkens maskot Duffy var også dukket op til juleturneringen, hvor han fik hilst på mange af de nye skoleskakkere og dystet mod børnene imellem turneringsrunderne. Det var ikke kun børnene og Duffy der flyttede brikker til juleturneringen. Også forældrene dystede i deres egen gruppe, hvor Hassan Yildiz, efter en overbevisende indsats, blev vinderen af to gavekort til en tur i biografen for hele familien. Alle kunne dog tage præmier med hjem fra lørdagens juleturnering, da der var medaljer til alle deltagerne.

Resultaterne fra alle de indledende runder kan ses her.

Finaleresultaterne efter de indledende runder:

Begyndergruppe 1+2:

1. plads – Silas Høyerup
2. plads – Tobias O. Nielsen

Begyndergruppe 3+4:

1. plads – Mark Larsen
2. plads – Rosa C. Olsen

Begyndergruppe 5+6:

1. plads – Arn Holland
2. plads – Lotte Dyndgaard

Begyndergruppe 7 + basisgruppe 1:

1. plads – Mikkel Jacobsen
2. plads – Harun Al-Betar

Basisgruppe 2+3:

1. plads – Mads K. Holm
2. plads – Kischiro kraemmer

Basisgruppe 4+5:

1. plads – Sanchiro Kraemmer
2. plads – Anton Nielsen

Mestergruppen:

1. plads – Jeppe Brødsgaard
2. plads – Nicolai Kistrup

Forældregruppe 1+2:

1. plads – Hasan Yildiz
2. plads – Kasper Christensen

Titlen som bedste “fighter” gik til Lisa Larsen, der kunne tage en flot pokal med hjem som bevis på hendes ihærdighed. Foruden de individuelle vindere blev den “bedste skole/skoleskakklub” også præmieret. Her var det hjemmebaneheltene fra Amager Fælled Skole, der løb af med den højeste samlede score af de deltagende skoler/skoleskakklubber og vandt pokalen. Du kan se en video her, hvor vinderen af “bedste skole/klub” bliver offentliggjort.

Turneringen var en del af Stepping Stone projektet, som har til formål at sætte fokus på folkeskoler, der tilbyder skoleskak i undervisningen, skoleskakklubber samt uddannelse af lærere og hjælpetrænere. Dette skal samtidig være med til at bygge bro på tværs af alder, køn, religion og etnicitet.

Du kan læse mere om Stepping Stone projektet her.

[nggallery id=55]

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat