Randers Gigantstævne 2014

Randers Gigantstævne 2014

Glade gruppevindere til Randers Gigantstævne 2014Fire skoler og over 1000 elever fra Randers Kommune har over de sidste år modtaget undervisning i skoleskak som en del af projektet The Right Move – skoleskak i udsatte boligområder. Onsdag mødtes over 400 elever fra Vestervangsskolen, Nørrevangsskolen og Hobrovejens Skole til Randers Gigantstævne 2014.

Over 5 kampe mod jævnaldrende skoleskakspillere dystede eleverne på tværs af køn, skoler og etnisk oprindelse. Udover en masse skoleskak var der frugt og saft til alle deltagere samt store krammere fra skoleskakkens maskot Duffy.

Efter en spændende afgørelse stod Vestervangsskolen tilbage som vinder, blot et par mulehår foran Hobrovejens Skole. Vestervangsskolen fik overrakt den flotte vandrepokal af Louise Hou Kragh fra Bysekretariatet i Randers, der støtter The Right Move med bl.a. medarbejdertimer til skoleskakaktiviteter i boligområdet.

TV2 Østjylland var forbi stævnet og lave dette indslag.

Har du spørgsmål eller kommentarer til stævnet eller til The Right Move-projektet, kontakt Mikkel Nørgaard på mikkel@skoleskak.dk.

Den 25. april er der Gigantstævne i Aalborg Øst, hvor der også er masser af skoleskak i forbindelse med The Right Move-projektet.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat