Premieren var en succes

Premieren var en succes

SSLU2For første gang nogensinde afholdt Dansk Skoleskak den videregående skoleskaklærer-uddannelse for lærere og pædagoger, der tidligere har deltaget på basis skoleskaklærer-uddannelsen. Premiere-udgaven af den videregående uddannelse lå torsdag og fredag i forrige uge, og Uddannelsescentret på Østerbro lagde rammerne om de spændende og lærerige dage.

Deltagerne blev undervist efter et nøje tilrettelagt og forberedt koncept, som Dansk Skoleskak har udviklet for at imødekomme efterspørgslen fra lærere over hele landet, der ønsker værktøjer til fortsat at kunne begejstre og motivere deres elever med skoleskak.

Der blev talt inklusion, forældreinvolvering og forankring af skoleskakken på skolen. Men der var også tid til, at deltagerne lærte om åbningsspil, midtspil og slutspil, hvor de til hver fase fik gennemgået og selv praktiserede både teknik, taktik og strategi.

Den første udgave af den videregående skoleskaklærer-uddannelse var en stor succes. Og næste gang, denne uddannelse finder sted, bliver 8./9. maj i Aarhus. Til foråret ligger der også basis skoleskaklærer-uddannelser i København, Odense og Aarhus. På Skakshoppen.dk er det allerede nu muligt at få plads på én af disse uddannelser!

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat