Praktik i foråret 2018?

Praktik i foråret 2018?

Har du lyst til at udvikle din faglighed i praksis? Hvis du kan svare ‘JA’, så læs med her.

Vi søger praktikanter til hvert forårs- og efterårssemester. Læringskurven er stejl, så gå-på-mod, lysten og evnen til at gå til både store og små opgaver med lige dele engagement og professionalisme er vigtig.

Du bliver en del af en arbejdsplads med kollegaer der har baggrunde inden for alt fra folkeskolelærer til IT, kommunikation og meget mere. Vi sætter pris på humor og en uformel omgangstone.

Vi holder til i lyse lokale øverst oppe i Skolehuset i Snaregade 10A, København K. Vi er naboer til Skolelederforeningen og Foreningen Norden.

Lyder det som noget for dig? Så tjek vores fire praktikantstillinger.

Forretningsudvikler praktikant

Kommunikation & Event praktikant

Marketing & Webshop praktikant

IT praktikant

IT Intern

OM OS

Dansk Skoleskak er en samfundsengagerende børne- og ungdomsorganisation, der arbejder for øget læring og uddannelse. Vi er startet af skoleledere, lærere og elever i 1960. Skoleskak tilbydes i dag på over 500 skoler i 90 kommuner. Skoleskak fungerer på tværs af alder, køn og kultur, så vi når ud til alle børnetyper – både de særligt intelligente, de nydanske drenge og de, der skal hjælpes til at bryde den uddannelsesmæssige arv.

Spørgsmål?

Se relevante kontaktpersoner under hvert opslag eller kontakt info@skoleskak.dk / 3049 0580. Ansøg via link i de enkelte opslag.

Tags:
Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat