PLAYMASTERS: Stadig pladser

PLAYMASTERS: Stadig pladser

Mange elever er allerede tilmeldt de populære PLAYMASTER-kurser, der finder sted i efteråret og begyndelsen af det nye år, men der er stadig ledige pladser.

Efter et aldeles vellykket og fuldt booket kursus i København i september, er det snart tid til at uddanne flere elever fra 5.-10. klasse på en række skoler i hele landet. Den 30. november drager læringskonsulenter fra Dansk Skoleskak til  Aalborg for at afholde endnu et fuldt booket kursus. Her skal de 25 elever først og fremmest lære, hvordan de kan hjælpe til, når Skolernes Skakdag 2018 løber af stablen fredag i uge 6 – nærmere bestemt den 9. februar.

Den 7. december går turen til Grindsted, og i det nye år afholdes der PLAYMASTER-kursus for elever på Fyn og Sjælland.

Til Skolernes Skakdag forventes det, at flere end 42.000 elever fra over 250 skoler i Danmark deltager. Udover at hjælpe til under Skolernes Skakdag får mange af de nyuddannede PLAYMASTERS også ansvaret for at organisere frikvaters-skak på deres skole og agere turneringsledere til Landsfinalen, der afholdes den 16. marts næste år. På nogle skoler hjælper PLAYMASTERS sågar også til, når der i den understøttende undervisning står skoleskak på skemaet.

 

Spørgsmål og tilmelding Kontakt læringskonsulent, Line Wetke, line@skoleskak.dk

PLAYMASTER-kursus i Aalborg

KORT OM SKOLERNES SKAKDAG

Skolernes Skakdag er hjernegymnastikkens svar på Skolernes Motionsdag. Skolernes Skakdag er et årshjul af aktiviteter, der blandt andet tæller PLAYMASTER-kurser, men også Aktivitetslederkurser for lærere. Selve Skolernes Skakdag afholdes fredag i uge 6 på over 250 skoler landet over. Alle kan være med – uanset klasse, køn, kultur eller kendskab til skakspillet. På Skolernes Skakdag træner eleverne at holde fokus, koncentration, at tænke sig om og vente på, at andre tænker sig om.

Skolernes Skakdag arrangeres af de lokale skoler i samarbejde med Dansk Skoleskak og partnerne Politiken, Spar Nord Fonden og Børnenes Hovedstad, Billund.

200 KR. BLIVER TIL MEGET MERE

Støtter du Dansk Skoleskak, kommer pengene flere gange igen. Med 101 støtter, der hjælper med 200 kr. eller mere inden den 31. december, er Dansk Skoleskak forsat godkendt som velgørende organisation. Det betyder, at vi modtager sponsorater, arv uden afgifter og kan søge om momsrefusion. Pengene går til sjove og lærerige aktiviteter for 50.000 børn og unge landet over.

Støt via MobilePay på 3049 0580, læs mere om, hvordan du kan hjælpe eller giv et bidrag allerede i dag.

Vi mangler stadig gavegivere for 2017, så der er brug for din hjælp!

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat