Partnere ved Skolernes Skakdag 2014

Partnere ved Skolernes Skakdag 2014

Det er med stor glæde, at vi igen i 2014 arrangerer Skolernes Skakdag i samarbejde med Skolemælk, Politiken, Spar Nord Fonden og Capital of Children, Billund.

Skolernes Skakdag 2014 finder sted fredag den 7. februar og er en dag i hjernegymnastikkens tegn, hvor eleverne træner sig selv i at holde fokus, tænke fremad og samarbejde på nye måder. Alle kan være med uanset kendskab til skakspillet. Og det hele foregår under mottoet: Det skal være sjovt, at blive klogere!

Vores fire partnere yder alle et kæmpe bidrag til Skolernes Skakdag.

Sammen med Skolemælk opfordrer vi børn og unge til at ”bruge låget”; Skolemælk leverer nemlig skakmaterialer til skolerne i form af klistermærker, som skal sættes på skolemælkslågene, samt skakbrætter. Fra uge 43 vil Skolernes Skakdag desuden være at finde på siderne af skolemælkskartonerne.

Politiken udgiver Skolernes Skakdag-avisen, som alle deltagere ved Skolernes Skakdag modtager. Alle deltagende børn modtager også diplomer, takket være Spar Nord Fonden, som også støtter afviklingen af aktivitetslederkurserne rundt om i landet.

Sidst men ikke mindst er Capital of Children, Billund, vært for Landsfinalen i Skolernes Skakdag den 21. marts 2014. Her er der lagt op til et brag af en festdag, når flere hundrede elever skal kæmpe om titlen som ’Årets Skakskole’ 2014. Læs mere om Landsfinalen 2014 her.

Enhver hjælp, stor eller lille, betyder utrolig meget for vores muligheder for at gøre en faglig og social forskel for børn og unge.
Ønsker du/I at bakke op om Skolernes Skakdag, kontakt venligst generalsekretær Mads Jacobsen på e-mail: mads@skoleskak.dk / tlf.: 2240 1488.

Meld din skole til Skolernes Skakdag 2014 her.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat