Pædagogisk Markedsdag

Pædagogisk Markedsdag

Deltagerne prøver actions-bondeskakSkolerne landet over har været igang med forberedelserne til denne uges skolestart. Specielt i Allerød Kommune har man gjort lidt ekstra. Her stod de to skoleskakledere Nickolaj Kroghly og Tina Skøtte Kiær fra Lillerød Skole klar med en workshop om skoleskak for alle kommunes undervisere.

Fortællingen om et års undervisning med en ugentlig USU-time i skoleskak, læringsaktiviteterne og afprøvelse af action-bondeskak tog 40 minutter. For at alle undervisere kunne være med skulle dette afvikles 5 gange.

Det var tydeligt at mange af deltagerne gik fra workshoppen med en vished om, at det ville de også gerne i gang med. Nickolaj og Tina har sammen med skolepædagog Stina besluttet at fortsætte forløbet hele vejen gennem indskolingen, og gradvis knytte de andre årgange til. Lillerød Skole deltager i KISS-projektet, og har arrangeret Skolernes Skakdag siden 2014. En enkelt gang har de også deltaget i Landsfinalen.

Læs mere om skoleskak som understøttende undervisning, tilmeld jeres skole Skolernes Skakdag eller læs mere om KISS-projektet.

Spørgsmål? Kontakt uddannelse@skoleskak.dk /3049 0580

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat