Fyraftensmøde i Nordjylland

Fyraftensmøde i Nordjylland

IFOnsdag den 6. november afholdt Dansk Skoleskak fyraftensmøde på Herningvej Skole i Aalborg Øst. Mødets centrale emner var opstart og udvikling af Skoleskak, og alle  fra Nordjylland Kredsen med interesse i skoleskak havde mulighed for at deltage.

Dagens program
Mødet startede ud med en introduktion til Skoleskak. Deltagerne blev blandt andet introduceret for Skolernes Skakdagaktivitetslederkurserne og skoleskaklærer-uddannelsen.
Dernæst blev deltagerne delt ud i mindre grupper, hvor de udvekslede idéer til, hvordan Skoleskak kan startes op og udvikles.
Sidst på mødet fik alle deltagere undervisningsmaterialer samt et hæfte med gode råd og vejledning til skoleskakundervisningen.

Deltagernes baggrund
Spændende var det, at deltagerne havde forskellige baggrunde i forhold til at anvende Skoleskak – der var både var lærere, pædagoger og forældre.

En deltager fortalte, at hun personligt oplevede hvordan Skoleskak i høj grad udviklede hende som barn. Gennem sin lærergerning har hun samtidig erfaret, at Skoleskak er et relevant værktøj til forebyggende specialundervisning. Derfor så hun meget frem til at arbejde videre med Skoleskak på sin skole.

Næste fyraftensmøde handler om Skoleskak i matematikundervisningen og finder sted på Tilst Skole i Aarhus, torsdag den 21. november 2013, fra 16.30 til 18.30. Alle interesserede er meget velkomne.

[nggallery id=163]

 

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat