Odense Mesterskaber!

Odense Mesterskaber!

Denne weekenden stod i skoleskakkens tegn på Fyn, og der blev spillet masser af skoleskak, da der lørdag blev afholdt Odense Mesterskaberne i individuel skoleskak på Højby Skole. Hele 42 deltagere var mødt op i godt humør og glædede sig til at mesterskaberne gik i gang. Der blev spillet i fem grupper, inddelt efter alder.

I gruppe B (96/97) var det Simon Thimsen fra Nr. Åby, der scorede max point og løb med sejren. I gruppe C (98/99) blev der spillet 2 gange 20 minutter og her var det Mikkel Ravn fra Frørup, der tog sejren. Gruppe D (00/01) spillede 6 runder monrad af 2 gange 20 minutter og her var det Jacob Christensen fra Krarup der, med blot et halvt point foran anden pladsen, indtog første pladsen. I gruppe E (02/03) blev der spillet 35 minutter monrad uden ur, her var det Tobias Aagaard Hansen fra Højby der vandt gruppen, mens andenpladsen blev delt mellem Frida Harndahl og Niclas Andersen. I gruppe F spillede hver deltager 10 kampe. Elisabeth Møller fra Frørup blev sikker vinder, idet hun scorede max point.

Familien Jensen stod for godt værtskab og de fire kompetente gruppeledere Erik ’morfar’, John Dahlberg, Marlene Andersen og André Møller var alle med til at gøre dagen til en succes.

Næste stævne, i 4-mands pokalskak, afholdes i Middelfart lørdag d. 8. oktober. Dette arrangement vil i endnu højere grad være et begyndervenligt, så det er bare med at melde sig til. Frist for tilmelding er onsdag d. 5. oktober på fyn@skoleskak.dk

Du kan holde dig opdateret på stævner, turneringer og kommende mesterskaber i nærheden af dig på Dansk Skoleskaks kalender, skoleskak.dk/kalender.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat