Nyt site til Skolernes Skakdag

Nyt site til Skolernes Skakdag

Vi er nu i luften med et nyt site til Skolernes Skakdag www.skolernesskakdag.dk.

Skolernes Skakdag er Dansk Skoleskaks store læringsprojekt, der afholdes hvert år fredag i uge 6, hvor børn og unge samles på tværs af klassetrin til en dag med masser af skoleskak. Skolernes Skakdag er hjernegymnastikkens svar på Skolernes Motionsdag. På dagen træner eleverne sig selv og hinanden i at holde fokus, koncentrere sig og tænke fremad – vigtige evner i al læring. På Skolernes Skakdag kan ALLE elever og lærere deltage uanset kendskab til skak.

www.skolernesskakdag.dk kan man tilmelde sin skole til Skolernes Skakdag fredag den 8. februar 2013, se hvilke skoler der allerede er tilmeldt og finde TV-klip og billeder fra Skolernes Skakdag.

Hvis man vil øve sine skakevner er der også rig mulighed for det på siden, hvor man både kan få en introduktion i skakreglerne og spille forskellige skoleskak minigames, hvor man bl.a. kan træne brikkernes gang med bondeskak.

www.skolernesskakdag.dk er der desuden information om de aktivitetslederkurser, der holdes i forbindelse med Skolernes Skakdag, samt hjælp til hvordan din skole kan fortælle lokalområdet og medierne om jeres aktiviteter på Skolernes Skakdag.

Skolernes Skakdag sætter fokus på koncentration, læring, fordybelse og tålmodighed – vigtige kompetencer i al læring. Med afsæt i skakspillet skaber projektet et rum, hvor sociale og kulturelle forskelle viger pladsen for den fælles holdindsats, hvor alle samarbejder på tværs af klassetrin. Skolernes Skakdag tilbyder en anderledes indgangsvinkel til leg og læring. Se meget mere på www.skolernesskakdag.dk.

For mere info om Skolernes Skakdag kontakt Mai Tødsø Jensen på e-mail skakdag@skoleskak.dk eller tlf.: 2872 7660.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat