Nyt om stævner i København

Nyt om stævner i København

Tjek  www.skoleskak.dk/kalender og se hvornår der igen er stævner i København.

Du kan allerede nu sætte kryds i din kalender lørdag d. 16. februar. Her er der  SSB-Vesterbro Open fra kl. 10-14. Det kommer til at foregå på Idrætsfabrikken, der ligger på Valdemarsgade 12, Vesterbro. Gå direkte til indbydelsen her.

Det seneste stævne i København var Junior Grandprix på Amager lørdag den 19. januar, hvor Amager Statskole holdt stævne for 38 børn og unge i alderen 6-13 år. Der deltog både skoleskakspillere og skakklubspillere. Resultaterne kan ses på www.ksu.dk.

Junior Grandprix er Københavns Skak Unions 1-dags turneringer for børn og unge primært fra hovedstadsområdet, med 6 Grandprixstævner i sæsonen 2012/13. Det foregår altid på lørdage fra kl. 10,00 – ca. 15,00. Turneringerne spilles med kort betænkningstid (15-25 min.) efter aldersinddeling, og de er åbne for alle børn og unge. Der gives både point for at deltage og for placering. Efter sidste stævne i foråret 2013 udregnes point i de forskellige aldersgrupper. Der er præmier til alle og pokaler til vinderne i hver gruppe.

Se billeder fra stævnet i Prismen 19. januar nedenfor.

[nggallery id=120]

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat