Nyt og stort SFO Mesterskab på Mors

Nyt og stort SFO Mesterskab på Mors

Tirsdag den 6. marts 2012 var der samlet 130 SFO børn fra 0-3. klasse til det aller første SFO Morsøskakmesterskab 2012. Skoleskakstævnet blev holdt på M. C. Holms skolen i Nykøbing med deltagelse af Hvidbjerg Skole, Dueholmskolen, Vejerslev Skole, Øster Jølby Skole, Erslev Skole og Frøslev Skole foruden M.C. Holms skole selv. Vinderen blev SFO’en fra Ø. Jølby skole – et stort tillykke til dem!

Stævnet blev afrundet med medaljer til alle spillerne og en vandrepokal til den vindende SFO, og dagen var alt i alt så stor en succes at Mesterskabet højst sandsynlig vil blive en tilbagevendende årlig tradition. SFO Mesterskabet blev arrangeret og afholdt på eget initiativ fra de deltagende skoler.

På nuværende tidspunkt spilles der skoleskak på samtlige skoler i Morsø Kommune med undtagelse af én, og Morsø har efterhånden tradition for at holde store, vellykkede stævner for de mange skoleskakinteresserede børn og unge i området. Morsø kommune dannede blandt andet rammen for Danmarks største skoleskakstævne tilbage i september 2011 med over 400 deltagende elever fra en lang række skoler i Morsø. Stævnet var kulminationen på Landdistriktsprojektet, hvor 632 børn havde 8 timers obligatorisk skoleskak på skemaet i Morsø Kommune.

[nggallery id=81].

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat