NYT MAGASIN PÅ VEJ

NYT MAGASIN PÅ VEJ

MAGASINET SKOLESKAK LANDER SNART UDE PÅ SKOLERNE

Tre gange om året udgiver vi Magasinet Skoleskak med artikler, interviews, opgaver og billeder fra hele landet. Næste nummer udkommer i slutningen af august, og der er masser af godter i vente.

Denne gang har vi valgt at lave et ‘dameblad’ og fokusere på pigerne, bl.a. den verdenskendte ungarske skakspiller Judit Polgár, som på imponerende vis nåede top 100 som bare 12-årig og blev der resten af sin karriere.

Vi har også snakket med Ingrid på 13 år og hendes træner Marie, og de har fortalt lidt om, hvordan de træner, og hvad de drømmer om i fremtiden. Ingrid har både været med til DM og EM.

Træk fra hele landet er denne gang et potpourri af billeder fra vores Tour de SFT i foråret, som strakte sig fra syd til nord og øst til vest.

Vanen tro er der også lidt for de voksne, nemlig en interviewartikel, hvor vi taler med Rosa Nielsen, som er lærer på Mølholm Skole i Vejle. Hun forklarer, hvordan hun bruger skoleskak i sin undervisning, og fortæller hvorfor hun har valgt at engagere sig i skoleskak.

Endelig er der lederen, der denne gang er skrevet af Gitte Wisborg, som er speciallæringskonsulent hos Dansk Skoleskak.

God læselyst!

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat