Nye ansigter i FU

Nye ansigter i FU

LandsudvalgsmødeI forbindelse med det årlige Landsudvalgsmøde på Kirkebakkeskolen i Vejle, fik Forretningsudvalget (FU) et par nye ansigter.

Lise Bornerup, Mai Tødsø Jensen samt Ken Holm afløser Jakob Koba Risager, Poul Basse og Allan Stig Rasmussen.

Lise Bornerup er uddannet folkeskolelærer med linjefag i dansk og Idræt. Hun arbejder på Stensballeskolen i Horsens som lærer på 1. årgang. Lise er en del af skolens ”skakteam”, og hendes motivation for skoleskak ligger i de pædagogiske aspekter – her har hun især fokus på inklusion og trivsel.

Mai Tødsø Jensen har en kandidat i Politik og Administration fra Aalborg Universitet og har mange års erfaring med frivilligt arbejde inden for uddannelses- social- og idrætsområdet. Hun er desuden en gammel kending i Dansk Skoleskak, da hun tidligere har arbejdet som både praktikant og projektmedarbejder på Landskontoret i København. Hendes motivation for skoleskak ligger i den nye folkeskolereform og den understøttende undervisning. Mai ser frem til at arbejde for skoleskaks berettigelse og berigelse af børn og unges uddannelse.

Ken Holm arbejder til dagligt med IT, er bestyrelsesmedlem og turneringsansvarlig i Aarhus Kredsen samt leder i Hinnerup Skoleskak. Ken har selv to børn, der spiller skoleskak, og han har været involveret i skoleskak siden 2009.

Velkommen til de nye ansigter i Forretningsudvalget!.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat