NM i skoleskak i Finland

NM i skoleskak i Finland

Så er der kun få dage til der spilles individuelt Nordisk Mesterskab i skoleskak. Denne gang er det Finlands tur til, at afholde stævnet og de har valgt Espoo som værtsby. Turneringen spilles d. 17. – 19. februar med 2 runder hver dag.

Se indbydelsen til NM i skoleskak her.

Den danske delegation består i år af i alt 22 personer som fordeler sig med 10 spillere, 5 forældre, 2 brødre, 2 bedsteforældre, 2 coaches og 1 rejseleder. Stormester Sune Berg Hansen er med som coach for alle 10 spillere. Sune vil hjælpe spillerne med såvel forberedelse til de enkelte partier samt efteranalyse.

Fyn har denne gang 3 spillere med, og har derfor hyret deres egen træner, Kristoffer Dyrgaard. Desuden er Torsten Lindestrøm med som rejseleder og ansvarlig for alle de praktiske ting.

Fra Danmark deltager:

Simon Wilbrandt og Mads Hansen (gruppe A), Casper Christensen og Mathias V. Nielsen (gruppe B), Jonathan Bräuner og Jens Ramsdal (gruppe C), Martin Percivaldi og Tobias Dreisler (gruppe D), samt Jacob Kryger Dyekjær og Johan Møller Oschner (gruppe E)

De Nordiske Mesterskaber har fået sin egen hjemmeside, hvor resultater og billeder løbende blive lagt op fra og med den 17/2. På www.skoleskak.dk vil der ligeledes blive lagt løbende nyheder op fra stævnet.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat