Ministerbesøg på Amager

Ministerbesøg på Amager

IMG_3727

På Gerbrandskolen på Amager er det ikke kun eleverne og lærerne, der præsenteres for konger, dronninger, bønder og springere, når skolen i morgen er med på Skolernes Skakdag. Undervisningsminister Ellen Trane Nørby kigger også med, når der rykkes rundt på skakbrættets 64 sort/hvide felter.

Undervisningsministeren er nemlig helt med på, at skoleskak er godt for eleverne – og passer særlig godt ind i den nye folkeskole:

Det er en dag, hvor børn i alle aldre kan være sammen om at øve sig i at regne den ud og tænke længere end blot det næste træk. Med strategi, koncentration og matematik er skak mere end et brætspil. Det kræver snilde, taktik og en værdig modstander. Alt det er der mulighed for til Skolernes Skakdag.

Skolernes Skakdag starter tidligt
Allerede kl. 6:30 skydes Skolernes Skakdag 2016 i gang i medierne, når DR P1 får besøg af en lærer og elever fra Utterslev Skole. Følg mediedækningen af Skolernes Skakdag her på siden og på skoleskakkens Facebookside.

Del hvad I laver på Skolernes Skakdag på facebook/skoleskak, instagram/skoleskak med #skoleskak.

Tak til partnerne
Skolernes Skakdag arrangeres af lokale skoler i samarbejde med Dansk Skoleskak og partnerne Spar Nord FondenPolitikenSkolemælk og Børnenes Hovedstad, Billund. Se partnere og sponsorere bag Skolernes Skakdag på skolerneskakdag.dk/partnere.

Spørgsmål? Kontakt skakdag@skoleskak.dk / 3049 0580.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat