1.250 ved brættet på samme tid

1.250 ved brættet på samme tid

REKORDMANGE ELEVER TIL LANDSFINALEN 2018

Landsfinalen i Skolernes Skakdag 2018 er slut, og ‘Årets Skakskole’ er fundet. Stort tillykke til Nørre Aaby Skole, der i år løb med sejren og de næste 12 måneder kan kalde sig ‘Årets Skakskole’ i Danmark. Med sejren følger bl.a. et besøg af Danmarks bedste skakspiller, Peter Heine Nielsen samt den store, flotte pokal.

På andenpladsen kom Fredericia Realskole efterfulgt af Horsens Byskole afd. Fussingsvej, der i år endte på tredjepladsen.

STORE TAL

625 brætter og 20.000 brikker var placeret på et hav af borde, omringet af endnu flere stole, da MAGION i Grindsted i dag var fyldt til randen med skoleskak. I alt 1.250 elever fra alle klassetrin på 68 skoler i hele landet havde fundet vej til Billund Kommune, hvor det store skoleskaks-lag skulle stå.

Det blev til fem hæsblæsende runder og i alt 3.000 skakpartier. I pausen, da pointene blev gjort op, underholdt en af Danmarks mest populære børne-tv-værter, Sebastian Klein til børnenes store begejstring.

Det var en dag fyldt med skoleskak, godt kammeratskab og gode minder. Udover de mange, mange elever var hallen i MAGION fyldt med lærere, forældre, fans og frivillige, der alle var med til at gøre dagen helt fantastisk.

Se billeder og videoklip på facebook/skoleskak og instagram/skoleskak.

Landsfinalen i Skolernes Skakdag 2018

Se flere billeder og videoklip

RESULTATER

Se de samlede resultater fra Landsfinalen i Skolernes Skakdag 2018.

Landsfinalen i Skolernes Skakdag 2018 blev arrangeret af Dansk Skoleskak og Børnenes Hovedstad, Billund i samarbejde med Spar Nord Fonden, Politiken og Billund Kommune.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat