Leg og læring når det er bedst

Leg og læring når det er bedst

Skolernes Skakdag er hjernegymnastikkens motionsdag, hvor eleverne øver sig i at holde fokus, koncentration og tænke fremad. Alle uanset kendskab til skakspillet kan deltage.

Til Skolernes Skakdag 2015 deltog 226 skoler og 28.454 elever– det er vi rigtig glade for, og vi håber derfor, at mange vil deltage igen fredag den 12. februar, når Skolernes Skakdag 2016 løber af stablen.

Tilmeld din skole med det samme og vær sikker på at få en plads i 2016. Der er allerede nu tilmeldt 55 skoler, og der er et begrænset antal pladser.

Tag stilling til elevtal m.v. senere. Vi skal ikke have elevtal før efteråret, så du kan roligt tilmelde skolen selvom I endnu ikke har alle detaljer på plads.

Se tilmeldte skoler eller få mere info i animationsvideoen.

Alle medlemmer af Dansk Skoleskak har mulighed for at deltage på dagen, og har mulighed for at deltage på aktivitetslederkurser i januar.

Skolernes Skakdag arrangeres af Dansk Skoleskak i samarbejde med lokale skoler og partnerne Spar Nord Fonden, Politiken, Skolemælk og Børnenes Hovedstad – Billund, der også inviterer til en landsfinale til marts.

Spørgsmål? Kontakt skakdag@skoleskak.dk / 3049 0580.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat