Landsfinaletilmeldingerne vælter ind

Landsfinaletilmeldingerne vælter ind

Skoleskak rocks!Der har i dag været deadline for tilmeldinger til den fedeste afslutning på Skolernes Skakdag – nemlig Landsfinalen i Lalandia i Billund. Over 300 elever er nu tilmeldt og kan se frem til et brag af en festdag med musik, fællesskab, holdånd og skoleskak i kampen om titlen som ‘Årets Skakskole 2013’.

Har man ikke nået at tilmelde skolens hold endnu, kan man skynde sig ind på skolernesskakdag.dk/landsfinale og gøre det. Skulle man have mistet sine login-oplysninger kan man få dem ved at skrive til skakdag@skoleskak.dk eller ringe på tlf. 3049 0580.

Vi har sammensat et fantastisk program for Landsfinalen, hvor Mohamed Ali fra X Factor kommer i pausen mellem skakdysterne og underholder. Der vil naturligvis være frokost og skolemælk til alle og mulighed for at boltre sig i bølgerne i skandinaviens største badeland, Aquadome™ i Lalandia efter selve Landsfinalen. Adgang til Aquadome™ for bare 110 kr. pr. person. Se programmet for Landsfinalen HER.

Landsfinalen arrangeres af Børnenes Hovedstad og Dansk Skoleskak med opbakning fra Politiken, Skolemælk og Spar Nord Fonden.
Flere informationer om Landsfinalen kan findes via linket HER.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat