Landsfinalen nærmer sig

Landsfinalen nærmer sig

Jacob Riising gør Landsfinalen endnu sjovere!Der er nu under 3 uger til den fedeste afslutning på Skolernes Skakdag – Landsfinalen. Landsfinalen er for alle, der var med i Skolernes Skakdag, og forberedelserne er godt i gang hos både Dansk Skoleskak og i Børnenes Hovedstad, Billund, hvor landsfinalen afholdes. Også rundt om på Skolernes Skakdag-skolerne forbereder man sig, og holdene er ved at blive sat.

Dagen byder på en masse fede skakkampe, frisk skolemælk og krammere fra vores maskot, Duffy. Derudover er vi glade for at kunne præsentere Jacob Riising, der vil levere et festligt indslag til Landsfinalen. Jacob Riising er vært for Dansk Melodi Grand Prix 2014 nu på lørdag og desuden kendt fra Gepetto News.

Se hele programmet for Landsfinalen.

Til Landsfinalen 2013 fyldte 450 elever Lalandia, som i 2014 ikke er stor nok længere. Du kan læse mere om Landsfinalen 2013 her og se billeder fra dagen her.

Landsfinalen arrangeres af Dansk Skoleskak og Børnenes Hovedstad med opbakning fra Skolemælk, Politiken og Spar Nord Fonden.

Vi har brug for frivillige til at være behjælpelige med at stå for praktiske ting på dagen. Har du lyst til at give en hånd med til den store Landsfinale og til at give en masse børn en fantastisk oplevelse, så skriv til Mads Jacobsen på mads@skoleskak.dk.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat