Landsfinale: 1 uge til tilmeldingsfrist

Landsfinale: 1 uge til tilmeldingsfrist

tn_COCC_26-02-13_0252Så er der kun 1 uge tilbage til tilmeldingsfristen for Landsfinalen.
Alle skoler, der har deltaget i Skolernes Skakdag 2013, kan tilmelde 1 eller flere hold á 8 elever til Landsfinalen. Angiv navn + efternavn + klasse på eleverne ved tilmelding. Hvert hold udløser gratis 2 pladser til forældre eller lærere/pædagoger, som kan hjælpe med transport.

Mange har allerede været inde på skolernesskakdag.dk for at tilmelde skolens hold. Hvis I endnu ikke har gjort det, kan I følge linket her. Det eneste I skal bruge for at logge ind er skolens brugernavn og log-in. Skulle man have mistet log-inoplysningerne kan man skrive en mail til os på skakdag@skoleskak.dk, så kan vi hjælpe.

Program
Programmet for Landsfinalen i Skolernes Skakdag fredag den 12. april 2013 er klar. Dagen starter kl. 10:00 med en åbningstale fra Billunds borgmester. Eleverne dyster i løbet af landsfinalen om at samle flest point ind til sit hold og sin skole. I pausen underholder Mohamed Ali kendt fra X Factor og Dansk Melodi Grand Prix. Landsfinalen slutter kl. 15:00 med fælles præmieoverrækkelse, hvorefter elever og medrejsende kan komme i Skandinaviens største badeland til særpris.

Se programmet her.

Brug skolens log-in til at tilmelde din skole her. Tilmelding senest den 20. marts!

Turneringsform
Eleverne spiller 5 kampe á ca. 20 min. med svensk avdømning. Dvs. er et spil ikke er færdigt, findes vinderen ved at tælle brikkernes værdi. Der spilles med alle skakregler – også én passant. Kongen må slås.

Læs mere her.

Vi glæder os til at se jer til et brag af en skoleskakfest fredag den 12. april!

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat