Støt en god sag – kun 20 fra målet

Støt en god sag – kun 20 fra målet

stoet_200_krI sidste uge bad vi vores netværk om hjælp, og sender en stor tak til de af jer der allerede har støttet os – vi er nu kun 20 gavegivere fra målet.

Vi håber, at du vil mobilisere dit netværk så skoleskakken kan komme sikkert i mål.

Hvis skoleskakken ikke når 90 gavegivere, mistes en række goder herunder 100.000 kr. om året som skoleskakken i dag modtager i momsrefusion. Penge der kan bruges på socialt læringsarbejde med skoleskak.

Indbetalingen kan ske online eller på konto: 0400 4015633099. Du kan også indbetale fx 800 kr. for 4 personer og sende navnene til gave@skoleskak.dk.

Vi håber, at du vil støtte skoleskakkens sociale læringsarbejde, så vi kan hjælpe endnu flere.

For spørgsmål kontakt venligst gave@skoleskak.dk eller 3049 0580.

Baggrund
Dansk Skoleskak er godkendt som godgørende formål på lige fod med Røde Kors, Læger uden Grænser m.v. Din donation er fradragsberettiget og oplyser du dit CPR-nummer, sørger vi for at indberette din donation til skat. Godkendelsen betyder også, at evt. testamenteringer er fritaget fra arveafgift samt årlig momsrefusion på 100.000 kr.

Opfordringen og tidspresset skyldes, at Skat har skærpet reglerne for alle organisationer. Konkret betyder det, at hvis ikke 90 personer inden 1. oktober støtter med 200 kr., mister vi vores godkendelse hos Skat til årsskiftet. Det betyder rigtig meget økonomisk, så vi opfordrer alle til at hjælpe og evt. aktivere deres netværk.

Støt skoleskakken online allerede i dag. Tak!

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat