Kredsmesterskaber i hele landet!

Kredsmesterskaber i hele landet!

Kamp om kredsmesterskabetTraditionen tro afholdes der over hele landet kredsmesterskaber med kvalifikation til DM i Odense. I Københavns-, Vejle- og Sønderjyllands Kredsen bliver det lørdag d. 31. oktober, og i resten af landet lørdag d. 6. november. Du kan finde ud af hvor og hvornår din kreds afholder Kredsmesterskab på skoleskak.dk/kalender.

Nu med en ny begyndergruppe, der går på tværs af aldersgrupper.
I år indledes et helt nyt initiativ – der bliver oprettet en tværgående begyndergruppe ,hvor alle børn og unge, uanset alder, kan tilmelde sig. Denne gruppe kan ikke kvalificere sig til Danmarksmesterskaberne. Det er til gengæld en gruppe, som er oprettet af hensyn til de mange børn og unge som er nybegyndere, og som ikke har nogen, eller kun meget lille turneringserfaring. De får nu muligheden for at deltage i en særlig begyndergruppe hvor de, på tværs af alder, møder andre nybegyndere, og hvor konkurrenceaspektet er nedtonet til fordel for erfaring, træning og en god og hyggelig dag.

Har du spørgsmål til turneringen eller vil du gerne vide om din hovedkreds opretter en begyndergruppe, kan du kontakte din lokale skoleskakklub – alternativt kan du finde kontaktoplysningerne på din hovedkreds på skoleskak.dk/kontakt under ”kredse”.

Vi håber at rigtig mange børn og voksne vil få en god og hyggelig dag, hvor der bliver spillet en masse gode og spændende partier.

.

Mads Jacobsen
mads@skoleskak.dk


Live Chat