Kompetenceudvikling på 64 felter

Kompetenceudvikling på 64 felter

I samarbejde med A. P. Møller Fonden, Via University College og 10 kommuner udbyder Dansk Skoleskak nu en helt ny uddannelse, der skal kompetenceudvikle lærere og pædagoger til at anvende skoleskak systematisk og med endnu større kvalitet end i dag.

‘KAS – Kompetenceudvikling af skoleskaklærere’ afvikles lokalt i de kommuner, der er gået med i projektet. Læringskonsulenter og netværksdage sikrer, at der bliver støttet bedst muligt op om de flere hundrede lærere og pædagoger, som kommer til at deltage på uddannelsen.

Realiseringen af ‘KAS – Kompetenceudvikling af skoleskaklærere’ glæder generalsekretær Mads Jacobsen:

Med opbakning fra A. P. Møller Fonden kan lærere og pædagoger fra 10 kommuner nu trække i skoleskak-førertrøjen, når de med en helt ny uddannelse kan lære at bruge skoleskak mere systematisk og skabe læring af endnu højere kvalitet.

‘KAS – Kompetenceudvikling af skoleskaklærere” støttes med 3.7 mio. kr. fra A. P. Møller Fondens Folkeskoledonation – mens de deltagende kommuner også bidrager med pædagog- og lærertimer samt økonomi.

De udvalgte kommuner er: Aalborg, Haderslev, Herlev, Hillerød, Horsens, Hvidovre, Randers, Silkeborg, Skanderborg og Vejle.

Se pressemeddelelsen om ‘KAS’ – Kompetenceudvikling af skoleskaklærere’.

Spørgsmål? Kontakt Mikkel Nørgaard, mikkel@skoleskak.dk / 2984 9874.

Mikkel Norgaard
mikkel@skoleskak.dk


Live Chat