Kommunemesterskaber

Kommunemesterskaber

En ny skoleskak sæson er startet. Det betyder blandt andet en masse nye turneringer og stævner landet over, og endnu et Individuelt DM i skoleskak. Som altid kan man kvalificere sig til Individuelt DM via de 14 Kredsmesterskaberne, der holdes op til mesterskabet. Men i år er der endnu en mulighed for at kvalificere sig til Individuelt DM, nemlig via Kommunemesterskaber.

Ved et Kommunemesterskab kvalificeres én deltager pr. årgang sig. Hvis deltagerene er kvalificeret i forvejen eller ikke kan deltage ved DM, går retten videre til den næste i placeringsordenen.

I modsætning til Kredsmesterskaberne afvikles Kommunemesterskaber i skoletiden på en hverdag i oktober. For at kunne kalde en turnering for Kommunemesterskab kræver det ligeledes, at mindst tre skoler fra samme kommune deltager med mindst ti deltagere hver.

Læs mere om Kommunemesterskaber her.

Kommunemesterskaberne varer typisk 3½ time fx kl. 9:30-13:00, hvor der er tid til at spille 5 kampe á 20 minutter, holde spisepause og slutte af med præmieoverrækkelse.

Skulle du have lyst til at arrangere eller hjælpe med et Kommunemesterskab hos jer, kan man ansøge om at afholde Kommunemesterskab ved at henvende sig til Mads Jacobsen, mads@skoleskak.dk, tlf.: 2240 1488.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat