Kom med på familieskaklejr 2013

Kom med på familieskaklejr 2013

Billede fra familieskaklejren 2013, 3

Familieskaklejren er et anderledes skoleskakarrangement, hvor halvutætte luftmadrasser og rugbrødsklappere er skiftet ud med hotellignende forhold på Kursuscenter Christianslyst i Slesvig.

På lejren er hele familien i fokus – ikke kun skoleskakspilleren. Der vil være spændende aktiviteter for alle; søskende, forældre og bedsteforældre. Hvis ikke simultanskak og teoriundervisning hitter, er der mulighed for at tage en dukkert i den lækre pool, der er tilknyttet lejren eller udfordre en anden familie i beachvolly, bordtennis, fodbold eller måske noget helt fjerde.

Formålet med familieskaklejren er at give hele familien en hyggelig og anderledes weekend, hvor samvær er kombineret med læring og nye skoleskakudfordringer.Billede fra familieskaklejren 2013, 2

Årets familieskaklejr foregår i weekenden d. 14.-16. juni 2013. Tilmeldingen er stadig åben, se indbydelsen her. Pladserne tildeles efter først til mølle-princippet.

Hvis du efter at have læst indbydelsen stadig har spørgsmål om familieskaklejren, er du mere end velkommen til at kontakte projektmedarbejder Ane Fuglsbjerg Stephensen på ane@skoleskak.dk  eller 60 19 17 29

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat