Kom med på aktivitetslederkursus

Kom med på aktivitetslederkursus

Dato, tid og sted for de tolv aktivitetslederkurser er nu fastlagt. Kurserne afholdes i hele landet i januar 2014.

Aktivitetslederkurserne giver lærere og pædagoger inspiration til en velafviklet Skolernes Skakdag med masser af sjov og skoleskak-aktiviteter. Kurserne er gratis for alle, der melder sig til Skolernes Skakdag, og hver skole kan få uddannet op til fire personer som aktivitetsledere.

Aktivitetslederkurserne kræver intet forudgående kendskab til spillet skak eller dets regler. Man lærer det hele på kurset, så man er godt klædt på til at kunne arrangere Skolernes Skakdag for eleverne på skolen.

Skolernes Skakdag 2013, der kun var forbeholdt jyske og fynske skoler, var en kæmpe succes med over hundrede deltagende skoler. Tilbagemeldingerne på aktivitetslederkurser var rigtig positive, og alle deltagere har givet udtryk for, at kurserne har rustet dem godt til at gennemføre Skolernes Skakdag. Læs en nyhed fra et af aktivitetslederkurserne sidste år her.

I år 2014 bliver Skolernes Skakdag landsdækkende, og med samtlige landets skoler som mulige deltagere, vil Skolernes Skakdag blive det hidtil største læringsprojekt, der kombinerer leg og læring for at sætte fokus på koncentration og uddannelse. Husk vores motto: Det skal være sjovt at blive klogere.

Klik ind på skolernesskakdag.dk, hvor du kan melde jeres skole til Skolernes Skakdag 2014 – og find dato, tid og sted for kurserne her.

Har du spørgsmål til aktivitetslederkurserne, så kan du kontakte projektkoordinator Mai Tødsø Jensen på e-mail: mai@skoleskak.dk eller på tlf.: 3049 0580.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat