Skoleskakken søger skarpe hjerner

Skoleskakken søger skarpe hjerner

LandskontoretDet er studerende ved de danske universiteter der i perioden januar – juni 2011, har mulighed for at få store udfordringer og afprøve teorien i praksis. Der er tale om lønnet praktik.

Om du kan spille skak er ikke vigtigt, men som praktikant får man rigeligt brug for sine strategiske og kommunikative evner, når man skal forsøge at få Tina Nedergaard til at spille skak, formidle historier om børn, unge og læring og i arbejdet med fundraising.

Arbejdstiden er 37 timer om ugen, og arbejdsstedet er Dansk Skoleskaks Landskontor på Bremerholm 6, 5. sal., 1069 København K.

Pga. problemer med vores hjemmeside (læs redesign og serverflyt), er ansøgningsfristen forlænget til den 1. december, men ansøg gerne før, da vi behandler ansøgningerne løbende. Har du spørgsmål kontakt venligst Mads Jacobsen, e-mail: mads@skoleskak.dk eller tlf.: 2240 1488.

De konkrete praktikopslag findes også på skoleskak.dk/job og på alle universiteternes hjemmesider.

I foråret 2011 udbydes følgende praktikstillinger:

Alle kan hjælpe…
Har du ikke mulighed for at komme i praktik, men vil gerne hjælpe til i skoleskakken, kan du se en oversigt over frivillige job i vores frivillige jobopslag..

Mads Jacobsen
mads@skoleskak.dk


Live Chat