Kan du sælge for en god sag?

Kan du sælge for en god sag?

Motiveres du af online salg, god kundeservice og vil du være med til at gøre en forskel for børn og unge? Så er det måske dig, vi har brug for i vores salgsteam.

Skakshoppen.dk – og Schackshopen.se, der er lige på trapperne – er ejet af Dansk Skoleskak, der hjælper børn og unge til et liv med læring og uddannelse. Vi er nordens største leverandør af skakmaterialer bl.a. via salg til vores 600 medlemsskoler og de 50.000 børn og unge, der har skoleskak på skemaet i Danmark.

Vi leder efter to nye kollegaer til holdet – et 12 måneders barselsvikariat (med mulighed for fastansættelse) og en studentermedarbejder. Måske det er dig, eller en du kender?

Dansk Skoleskak ejer Skakshoppen.dk, der sælger kvalitets lærings- og skakmaterialer, anbefalet af Dansk Skoleskaks læringskonsulenter. Overskuddet fra Skakshoppen.dk går udelukkende til social-, lærings-og integrationsprojekter med skoleskak. I Skakshoppen.dk får skoler, SFO’er, institutioner og private adgang til de samme kvalitetsmaterialer og den bedste kundeservice. Dansk Skoleskak har over 50 års erfaring indenfor skoleskak. Det er på den baggrund, vi har udvalgt de bedste produkter på markedet og kan levere til den rigtige pris. Vi importerer selv materialerne direkte fra producenterne.

Send din ansøgning snarest muligt. Deadline for ansøgning til begge stillinger er d. 13. november kl. 12.

OPGAVER BARSELSVIKARIAT

Ordrehåndtering, tilbudsgivning samt kundeservice

Daglig koordinering med lagerhotel samt vareindkøb i DK + EU

Vedligehold af backendsystemer (dandomain, webshipr m.fl.)

Løbende salgsopgaver - bidrage til salgsteamets overordnede KPI'er

OPGAVER STUDENTERMEDARBEJDER

Ordrehåndtering og vedligehold af backendsystemer

Hjælpe med den daglige drift

Kundeservice (telefon, mail og chat)

Udviklingsopgaver vedr. usability, content marketing, e-mail markedsføring

OM OS

Dansk Skoleskak arbejder for at styrke børn og unges faglige og sociale udvikling, så flere får et liv med læring og uddannelse. Vi er startet i 1960 af skoleledere, -lærere og -elever, og 50.000 elever fra 600 skoler er i dag aktive i skoleskak. Dansk Skoleskak har den nationale kompetence inden for skoleskak og rådgiver kommuner og skoler i at anvende skoleskak som systematisk læringsmetode, fx via det evidensbaserede læringskoncept, SKAK+MAT®, hvis læringseffekter er undersøgt og formidlet internationalt. Vi står bag Skolernes Skakdag, Skoleskaklærer-uddannelsen og Skakshoppen.dk, der forsyner skoler og elever med skakmaterialer og koncepter.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat