Kæmpe kursusuge i skoleskakken

Kæmpe kursusuge i skoleskakken

EAIkke færre end 96 lærere/pædagoger fra hele landet deltager i den kommende uge på Dansk Skoleskaks aktivitetslederkurser forud for Skolernes Skakdag. Her bliver de klædt på til at afholde en lærerig og varieret skakdag, og får tips og tricks, så eleverne ikke sætter dem skakmat.

Skolernes Skakdag 12. februar sætter endnu engang rekord med mere end 32.000 deltagere, og derfor er det glædeligt, at de voksne undervisere mange steder får assistance fra de ældre elever. Skolernes Skakdag 2016 byder nemlig på en nyskabelse, idet 78 elever i alderen 11 – 15 år uddannes som PLAYMASTERS, så de kan hjælpe med at gennemføre læringsaktiviteterne på Skolernes Skakdag.

Eleverne kommer fra hele landet og uddannes på PLAYMASTER-kurser, som kører parallelt med aktivitetslederkurserne for de voksne. Før jul blev 19 elever uddannet i Aalborg, og i den kommende uge prøver de resterende 59 PLAYMASTERS kræfter med skoleskakundervisning på kurser i Favrskov, Odense og København.

Nåede du ikke tilmelding til aktivitetsleder- eller PLAYMASTER-kursus, eller har du spørgsmål til kommende kurser, så skriv til skakdag@skoleskak.dk eller ring på 3049 0580.

Skolernes Skakdag arrangeres af Dansk Skoleskak i samarbejde med lokale skoler og partnerne Spar Nord Fonden, Politiken, Skolemælk og Børnenes Hovedstad – Billund, der også inviterer til en landsfinale til marts.

Mikkel Norgaard
mikkel@skoleskak.dk


Live Chat