København Open 2012

København Open 2012

Søndag den 18. marts inviterer Københavns Kredsens skoleskak til den store forårsturnering København Open. I år holdes turnering på Lindevangskolen på Frederiksberg.

Alle børn uanset spillestyrke kan spille med i København Open. Børnene bliver inddelt efter styrke i følgende grupper: Skak for sjov-gruppe (for absolut begyndere – har kun spillet skak i få måneder), begyndergruppe (hvor børnene kan spille med alle brikker og kender rokade), basisgruppe (hvor børnene har deltaget i 2-3 turneringer før) og mestergruppe (hvor børnene har ratingtal fra Dansk Skak Union). Over 180 børn har allerede tilmeldt sig København Open 2012, og flere vil komme til i løbet af ugen. Det ventes, at over 250 børn dyster i turneringen på søndag.

Forældre og øvrige voksne er meget velkomne i det hyggelige forældremiljø. I løbet af dagen vil der være lidt begynderundervisning og forældreturnering for de forældre, der har lyst.

Både Frederiksbergs borgmester Jørgen Glenthøj og 1. viceborgmester Margit Ørsted besøger København Open 2012 for at udtrykke deres anerkendelse af skoleskakken. Tidligere minister Niels Helveg Petersen, der er en passioneret skakspiller, har sagt ja tak til at stå for præmieoverrækkelsen sammen med borgmesteren.

Turneringen varer fra kl. 10:00-15:30 – skak for sjov-gruppen er dog færdig med at spille kl. 12:30. Se mere på www.kbhopenskoleskak.dk eller kontakt Københavns Kredsen på kobenhavn@skoleskak.dk..

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat