Stor juleturnering 10. dec. i Kbh.

Stor juleturnering 10. dec. i Kbh.

Skoleskak inviterer alle spillere til en spændende juleturnering d. 10. december på Amager Fælled Skole. Det er en turnering som både børn og forældre kan deltage i.

Der er præmier til alle deltagerne og en stor pokal til den skole eller skoleskakklub der får flest point tilsammen!

Det er gratis at være med i forældregruppen og der er mulighed for at vinde gode familiepræmier!

Der vil være mulighed for at købe frugt, sodavand m.m. på stedets kiosk.

Det er Amager Fælled Skoles første åbne turnering, og de glæder sig til at sige velkommen til alle spillerne samt ser frem til en fantastisk juleturnering.

Tilmelding
Deltagergebyret er 50 kr. som betales på spillestedet. Skriftlig tilmelding sker på e-mail: nikolai@skoleskak.dk. Husk at angiv “Juleturnering 2011” i emnefeltet og derudover følgende oplysninger i din e-mail:

Fornavn
Efternavn
Fødselsdato
Fødselsår
Adresse
Postnummer
Telefonnummer
Skole/klub
Gruppe (husk at angive hvilken gruppe du skal spille i – begyndergruppe, basisgruppe, mestergruppe eller forældregruppe)

Tilmeldingen skal være sendt senest den 8. december 2011.

Tid
Juleturneringen starter kl. 10:00 med indskrivning (foregår i madskolen) og første runde starter kl. 10:30. Stævnet varer til senest kl. 15:00, men slutter nok tidligere.

Sted
Amager Fælled Skole, Sundholmsvej 2A, 2300 København S.
Turneringen foregår i madskolen.

Regler og inddeling af grupper
Der spilles med at rørt brik skal flyttes samt sluppet brik skal blive stående. Der spilles alle mod alle i aldersinddelte og styrkeinddelte grupper; alt efter hvor mange tilmeldinger der er. Efter de indledende runder vil der være finalerunder for at finde vinderne. Der er følgende inddeling af grupper:

Mestergruppen: spiller 5 partier af en varighed på 15 min. pr. spiller pr. parti. De spiller i grupper af 6 spillere med 5 runder alle mod alle. Mestergruppen er for spillere der har et ratingtal eller har spillet mere end 5 større turneringer, såsom København Open, Hold Dm, individuelt DM og lignende.

Basisgruppen: spiller 7 partier af en varighed på 10 min. pr. spiller pr. parti. De spiller i grupper af 8 spillere med 7 runder alle mod alle. Basisgruppen er for spillere der har spillet under 1 år eller mindre end 5 større turneringer, såsom København Open, Hold Dm, individuelt DM og lignende.

Begyndergruppen: spiller 7 partier af en varighed på 10 min. pr. spiller pr. parti. De spiller i grupper af 8 spillere med 7 runder alle mod alle. Begyndergruppen er for spillere der har spillet under 1/2 år og ikke har deltaget i nogle større turneringer, såsom København Open, Hold DM, individuelt DM og lignende.

Forældregruppen: spiller 3 partier af en varighed på 5. min. pr. spiller pr. parti. De spiller i grupper af 4 spillere med 3 runder alle mod alle. Det er gratis at være med i forældregruppen og der er mulighed for at vinde gode familiepræmier!

Vi ønsker alle en god juleturnering!

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat