Jul i Skakshoppen.dk

Jul i Skakshoppen.dk

Julen nærmer sig med hastige skridt, og det samme gør julegaveindkøbene. I Skakshoppen er der rig mulighed for at finde gaver til dem du holder af. Det gælder den nystartede skoleskakspiller såvel som den garvede skakspiller. Der er gaveidéer til både børn og voksne. Du handler med hjertet, da overskuddet går til at styrke børn og unges udvikling via skoleskak.

Skolernes Skakdag skaksæt er et praktisk standard skakspil i kvalitetsplastik, som kan holde til lidt af hvert. Er du på jagt efter noget mere eksklusivt, er dette luksus skaksæt måske lige sagen. Her er der kælet for udseendet og detaljerne, men det er samtidigt slidstærkt. Skakbrætmageren Orla siger selv, at “hvis man passer på det, kan det ikke slides op”.

Serien Vi spiller skak! er en klassiker når det kommer til introduktionen af skakspillet. De 10 hæfter stiger i sværhedsgrad. Nr. 1 indeholder læsning og skakopgaver, der er sjove for nybegynderen, mens nr. 10 giver grå hår i hovedet på selv den mest garvede skakspiller. Hæfterne kan også købes enkeltvis.

Man behøver ikke være stormester eller royal for at få glæde af dette King & Queen salt- og peberkværnssæt af høj kvalitet. Modtageren af sættet kan krydre sin mad med store skakbrikker af træ i form af kongen og dronningen af skakspillet.

Er du på udkig efter et skakprogram til computeren, er Fritz 13 helt oplagt. Dette suveræne program er det mest populære af sin slags i verden. Om du er begynder, klubspiller eller professionel har Fritz 13 alt, hvad en skakspiller kan ønske sig.

Med et gavekort er du 100% sikker på at modtageren får det der står på ønskelisten. Du kan vælge mellem et beløb på 200 eller 500 kr. Gavekortene gælder til alle vores produkter, så der er masser at vælge imellem for den glade modtager.

Få mange flere julegaveidéer i Skakshoppen.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat