Job i skoleskakken?

Job i skoleskakken?

SKAL DU MED VÆRE MED PÅ SKOLESKAK-HOLDET?

Vi leder efter to nye medarbejdere, der vil hjælpe børn og unge til at lykkes fagligt, socialt og mentalt. Kan du drive vores arbejde med beslutningstagere på kommunalt og nationalt niveau, har du et stort netværk og politisk erfaring? Eller er du en dygtig, alsidig koder? Så er det nu, du skal gribe chancen.

UDVIKLINGSCHEF

Dansk Skoleskak søger en udviklingschef til at drive arbejdet med politiske beslutningstagere på kommunalt og nationalt niveau, så flere børn og unge oplever at spille hjernen stærk og udvikler sig fagligt, socialt og mentalt med skoleskak. Læs mere om jobbet.

UDVIKLER (FULL STACK)

Hos os giver din kode hurtig mening! Dine løsninger kommer i luften med det samme, og gør en forskel for 60.000 børn og unge, der spiller hjernen stærk og udvikler sig fagligt, socialt og mentalt via skoleskak og de 600 skoler og 1.920 undervisere, der organiserer skoleskak. Læs mere om jobbet.

//

DEVELOPER (FULL STACK)

We make your code make sense! Your solutions will be launched immediately, and help make a difference for the 60,000 children who develop social and mental skills through Scholastic Chess, and the 600 schools and 1,920 teachers who organize Scholastic Chess in Denmark. Read more about the job.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat