Hold DM i fuld gang!

Hold DM i fuld gang!

Klokken 09:00 til morgen gik alle deltagerne ved Hold DM i gang med deres 2. runde skoleskak, og allerede nu har de mange unge talenter givet hinanden kamp til stregen. Efter frokost spilles 3. og 4. runde inden der bliver serveret lækker aftensmad.

I dag er det ikke kun de unge DM deltagere, der har mulighed for at bryde deres hjerneceller med strategi og taktik. Alle interesserede forældre har nemlig mulighed for at stifte nærmere bekendtskab med det tusinde år gamle spil, når der er begynderundervisning og efterfølgende forældre turnering.

Hvis du som forælder gerne vil være med til at gøre en indsats i skoleskakken, kan du læse mere om skoleskakkens forældrenetværk og hvad andre forældre bidrager med her.

Udover udfordringerne på brættet, har alle deltagere dagen igennem haft mulighed for at teste deres vovemod udenfor brættet – nemlig på en 5 meter høj klatrevæg! Så i aften er det tid til afslapning og hygge med film, bordtennis og fodbold, inden det i morgendagens 5. og 6. runde afgøres, hvem der kan kåres som Danmarksmestre i skoleskak for hold. Følg med i alle resultater på www.dm-skoleskak2012.dk.

Se de første billeder [nggallery id=85].

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat