Hold-DM: Tilmelding til A-rækken

Hold-DM: Tilmelding til A-rækken

Hold-DM i skoleskak afholdes i weekenden (den 25.-27. marts) på Kirkebakkeskolen i Vejle.

Årets Hold-DM vil være det bedst besøgte i mange år, så det tegner til at blive en rigtig god weekend med masser af skoleskak og sjov og ballade på skemaet.

Der er stadig ledige pladser i A-rækken, så af hensyn til turneringsafviklingen rykkes tilmeldingsfristen, og  der opfordres til, at folk ude på skolerne og i kredsene får samlet og tilmeldt nogle flere hold til A-rækken!

Det eneste det kræver for at danne et hold, er 4 spillere mellem 0.-10. klasse fra samme skole, der har mod og lyst til sammen at deltage til Hold-DM.

Tilmelding sker ved at skrive en mail eller ringe til Erik Pontoppidan, tlf 7581 5554, e-mail methac@mail1.stofanet.dk – så det er bare med at komme ud af startblokken, tilmelde sig, give beskeden videre til sin skoleskaklærer, venner eller forældre og møde op på Kirkebakkeskolen til en weekend i skoleskakkens tegn.

Den skarpe skoleskakspiller vil bemærke, at Hold-DM falder sammen med at fodboldslandsholdet spiller landskamp mod Norge, men frygt ej – der vil være mulighed for at se kampen sammen med de andre deltagere på skolen. Ligeledes vil der – til de der ikke interesserer sig for fodbold – arrangeres en lynskakturnering under kampen.

Du kan finde hele invitationen her og på stævnets hjemmeside vil der løbende være informationer om turneringen.

Vel mødt på fredag!.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat