Vellykket Hold-DM 2013

Vellykket Hold-DM 2013

Arkiv: Hold-DM 2011

Så er Hold-DM 2013 afsluttet, og vinderne er fundet i alle grupper. Børn og voksne tog fra Nørre Åby med godt humør efter en dejlig weekend med flotte og spændende skakdyster, sportsaktiviteter, hygge og koncentration. Alle børn fik præmier for at være med til Hold DM. Tak til Nørre Åby Skoleskak og Fyns Skoleskak for et rigtig vellykket Hold DM 2013! Se resultater og billeder på www.holddm.dk.

Lørdag
Lørdag morgen startede med morgenmad, forældremøde og 2. runde, lige som Skakshoppen åbnede for et alsidigt sortiment til både børn og voksne, der flittigt kiggede forbi i løbet af hele weekenden. I alle runder blev der i løbet af lørdagen dystet på tanker og ideer henover skakbrætterne. I mellem runderne var der mulighed for kigge forbi computerrummene, købe forfriskninger i boden og nyde det dejlige solskinsvejr. Forretningsudvalget kiggede forbi Hold DM i forbindelse med forretningsudvalgsmødet. Efter flere intense runder stod lørdag aften på sportsaktiviteter i hallen, lynturnering og hygge med videofilm.

Fredag
Fredag aften kickstartedes Hold DM 2013 med taler fra Middelfart Kommunes borgmester og Nørre Åby Skoles leder. Herefter tog Carsten Sørensen, formand for Fyns Skoleskak, over og fortalte om weekendens aktiviteter.

Børn, forældre og ledere fik spist lækker aftensmad inden ledermøde og et velbesøgt notationsværksted. Første runde startede kl. 19:30, og allerede fra første færd var der spænding om partiernes udfald.

Se resultaterne af 1. runde på www.holddm.dk. Se de første billeder nederst på siden.

Hold DM i weekenden
I de seneste par måneder er der rundt omkring i landet blevet afholdt kredsmesterskaber for at finde frem til de hold, der skal deltage i det forestående Hold DM i skoleskak 2013.

I weekenden samles kvalificerede hold fra hele landet på Nørre Åby Skole for at dyste om at vinde deres gruppe og dermed få en pokal med hjem til deres skole.  Ud over den officielle turnering er der også plads til en lynturnering og andre aktiviteter, der holder både hjerne og krop i gang. For forældre er der forældremøde og -turnering lørdag morgen kl. 09:00.

Traditionen tro er der præmier til alle deltagende hold, for selvom man ikke vinder, er det en flot præstation at være nået helt til et danmarksmesterskab.

Læs mere om Hold DM her, hvor du blandt meget andet kan se, hvilke hold der har kvalificeret sig. Det er også her, du kan følge turneringen med opdateringer efter hver runde. Hold DM 2013 er et samarbejde mellem skoleskakken i Nørre Åby og Fyns Skoleskak.

[nggallery id=144]

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat