Hold-DM 2012 nærmer sig

Hold-DM 2012 nærmer sig

I de forgangne uger har alle skoleskak-kredse holdt kredsmesterskaber, hvor de bedste hold har kvalificeret sig til at deltage i hold-DM den 23-25 marts. I år er det Gislinge Skole på Vestsjælland som slår dørene op til arrangementet, og indtil videre er 15 hold tilmeldt fra skoler rundt om i landet. Til dette års Hold-DM er blandt andet også 2 gymnasier tilmeldt. Se deltagerlisten her.

Stævnet starter fredag kl. 18.15, hvor der vil være velkomst og lodtrækning om hvilke hold, der skal møde hinanden under turneringen. Allerede samme aften vil den 1. af i alt 6. runder skoleskak afvikles fra kl. 19-22. Lørdag byder foruden 3 runder skoleskak også på film og muligheden for at prøve kræfter med en 5 meter høj klatrevæg! Søndag afvikles de sidste to runder skak inden stævnet kl. 15.45 sluttes af med præmieoverrækkelse til alle de deltagende hold kl. Se det fulde program for turneringen her.

Betænkningstiden vil være halvanden time for alle grupper, undtagen C- rækken som får mindre tid at tænke i, men til gengæld 2 ekstra runder, så de spiller 8 runder skoleskak i alt. Til stævnet er der mulighed for at bestille morgenmad, frokost og aftensmad samt overnatte på skolen.

– Vi glæder os til at se jer!

For yderligere informationer besøg hold-DM’s officielle hjemmeside

Dette års Hold-DM sponsoreres bl.a. af DanÆg, Permier Is, Danpo, Arla Skolemælk og Beauvais Foods..

Tags:
,
Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat