Herredsvang Open i Aarhus V

Herredsvang Open i Aarhus V

Søndag den 15. april skal Herredsvang Mesteren 2012 findes, når det populære skoleskak-stævne Herredsvang Open afvikles i Aarhus V. Stævnet er åbent for alle skoler og er det sidste af sin slags i en lang række af skoleskak-stævner i Aarhus-kredsen denne sæson. Stævnet er tillige sæsonens største med deltagelse af mere end 150 børn og unge. Se pressemeddelelsen her.

På dagen skal der spilles syv runder skoleskak og imellem runderne har deltagerne mulighed for at spille lynskak med Dansk Skoleskaks maskot, Remis, som giver alle børn kamp til stregen. Deltagere, forældre og frivillige samt andre besøgende vil blandt andet også have mulighed for at forkæle deres smagsløg med spændende mad fra forskellige verdenshjørner, når Interkulturel Kvindeforening igen i år serverer mad på denne dag.

Det er tredje gang i træk at det populære skoleskak-stævne afholdes i Aarhus V, og som i de foregående år er det Kulturhus Herredsvang, der danner rammerne for det festlige arrangement.

Tilmeldelse kan ske til Mikkel Nørgaard på mikkel@skoleskak.dk senest fredag den 13. april kl. 22.00. Du bedes oplyse navn på deltager samt skole og fødselsår. Se invitation til stævnet og få flere oplysninger her.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat