Herredsvang Open hittede for 4. gang

Herredsvang Open hittede for 4. gang

tn_P1010491

Traditionen tro blev der søndag d. 7. april afholdt Herredsvang Open i Aarhus V. Her deltog omtrent 100 børn i alle aldre fra nær og fjern i Østjylland – bl.a. fra Skanderborg, Hinnerup, Aarhus og Randers.

Dagen forløb forrygende med masser af glæde og skarpe skaktræk. De 100 børn var inddelt i 7 grupper efter styrke og de spillede 6 – 8 runder, hvorefter vinderne kunne kåres.

Blandt dagens skoleskakspillere er Lilja, som var kommet fra Randers for at deltage;

Jeg kommer gerne helt fra Randers, fordi jeg synes, at skak er rigtig sjovt. Det sjoveste i dag har været at vinde nogle kampe og lave mad i køkkenet. Men det er irriterende, at jeg ikke fik en pokal til at stå ved siden af de andre, jeg har vundet. Lilja, 6.A Nørrevangsskolen.

I køkkenet, som Lilja nævner, stod piger fra Parkcafeens Skoleskakklub, som havde meldt sig på madholdet for at tjene penge til en skakrejse, som klubben i Randers ønsker at komme på i efteråret.

Til stævnet var også stor opbakning fra mange forældre, som hyggede sig med kaffe og snak. De udnyttede tiden ved bl.a. at drøfte årets familieskaklejr der afholdes den 14. – 16. juni 2013.

På dagen var vi så heldige at have besøg af Jyllands-Posten, som tog billeder til en artikel om fritid. Læs artiklen og se billederne HER.

Stævnet blev afviklet efter de gældende Grandprix-regler og blev afholdt af Dansk Skoleskak og Aarhus Kredsen i samarbejde med Kulturhus Herredsvang. På Aarhus Kredsens hjemmeside kan du blandt andet se samtlige Grandprix-resultater for denne sæson.

[nggallery id=142]

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat