Gratis turnering i Det Russiske Hus

Gratis turnering i Det Russiske Hus

Turnering i Det Russiske HusDansk Skoleskak og Det Russiske Hus er gået sammen om en turnering for at skabe et socialt møde imellem forskellige kulturer. Derfor er der en gratis turnering i Det Russiske Hus fredag d. 15. marts 2013 fra kl. 16:00-19:00. Her skal 30 spillere fra forskellige lande dyste på de 64 felter og deltagerne er ikke professionelle skakspillere.

Dansk Skoleskak har 10 pladser ud af de 30, hvor det er efter først-til-mølle princippet. Skoleskakspillere har mulighed for lidt træning inden København Open, men også deres forældre kan spille med.

1. Samuel Peter Heine May
2. Mihai Vlad Ursta Anghei
3. Ahmad Al-Ashi
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Til forældre eller andre der har lyst til at se med, har også mulighed for at se dokumentar filmen om Bobby Fischer “Bobby Fischer Against the World”, som vises under turneringen.

Der vil være lidt forfriskninger og medaljer til alle deltagerne samt et finaleopgør imellem de 2 bedst placeret spillere, som samtidig spiller om en større præmie.

Der spilles i grupper af 6 med 5 runder alle mod alle. Betænkningstiden er 10. min. til hver spiller pr. parti.

Tilmeldingen af skoleskakkerne og evt. forældre skal sendes til nikolai@skoleskak.dk og senest torsdag d. 14. marts kl. 20:00. Der vil blive postet på denne side samt facebook, når alle de 10 pladser er besat.

Adressen er:

Det Russiske Hus
Vester Voldgade 11
1552 København K

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat