Gratis mini-kursus i januar

Gratis mini-kursus i januar

Til januar afholdes gratis aktivitetslederkurser for lærere og pædagoger, der skal afholde Skolernes Skakdag på deres skole 9. februar 2018.

Aktivitetslederkurset er for dig der skal afholde Skolernes Skakdag første gang, og gerne vil klædes godt på til at kunne afholde en spændende dag for skolens elever.

Du kan også deltage på aktivitetslederkurser hvis du har været med før, da der er rig mulighed for at hente ny inspiration med hjem. Dagen er også en god mulighed for at få andre lærere og/eller pædagoger interesseret i skoleskak, så du ikke står alene med det til daglig.

Fra hver skole kan der deltage op til 4 lærere/pædagoger, så tag gerne en kollega eller to i hånden. Skolen skal derudover være tilmeldt Skolernes Skakdag 2018.

Der afholdes aktivitetslederkurser i Aarhus og København samt som online webinar. Du kan tilmelde dig via login.skoleskak.dk med dit UNI-login.

Det får du med:

Inspiration til at afholde Skolernes Skakdag

Op til 4 gratis pladser pr. skole

Mulighed for at komme godt i gang med skoleskak

Du skal:

Være tilmeldt Skolernes Skakdag

Tilmelde dig aktivitetslederkurset

OM SKOLERNES SKAKDAG

Skolernes Skakdag er hjernegymnastikkens svar på Skolernes Motionsdag, og afholdes fredag i uge 6 på skoler landet over. Alle kan være med – uanset alder, køn og kendskab til skakspillet. På dagen træner eleverne at holde fokus, koncentrere sig og at tænke fremad.

Skolernes Skakdag er for hele skolen. Især indskolings- og mellemtrinselever er vilde med dagen og kan på kort tid komme langt med de sort/hvide brikker.
Få inspiration til hvordan Skolernes Skakdag kan arrangeres hos jer, afhængigt af antal elever, skakkundskaber og jeres ønsker for dagen.

ER I MED PÅ SKOLERNES SKAKDAG 2018?

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat