Gratis kurser i 2016

Gratis kurser i 2016

Logo_Skolernes_SkakdagVi kan med glæde meddele, at det endnu engang bliver muligt for lærere og pædagoger at komme på gratis kursus som forberedelse til Skolernes Skakdag 2016.

Aktivitetslederkurserne afholdes i både Århus, Odense og København, og du kan allerede nu sikre pladser til dig og dine kollegaer.

Alle skoler der deltager på Skolernes Skakdag 2016 har mulighed for at sende op til 4 lærere og pædagoger afsted på gratis aktivitetslederkursus.

Tilmeld din skole Skolernes Skakdag 2016, eller vær sikker på at få en plads på aktivitetslederkurserne i januar. Der er et begrænset antal pladser.

Kurserne afholdes på følgende datoer

Aarhus: 25. januar kl. 12:00 – 15:30
Odense: 27. januar kl. 12:00 – 15:30
København: 29: januar kl. 12:00 – 15:30

Nærmere info om stedet for kurserne opdateres her på siden samt på skolernesskakdag.dk.

Om aktivitetslederkurserne
På kurset klædes lærere og pædagoger på til at afholde vellykkede Skolernes Skakdag arrangementer for eleverne på deres egen skole.

Kurserne giver deltagerne indblik i skoleskakkens gavnlige virkninger og med flere lærere og pædagoger afsted fra samme skole, er der øget chance for at skoleskak forankres med flere til at støtte op om tilbudet.

Skolernes Skakdag arrangeres af Dansk Skoleskak i samarbejde med lokale skoler og partnerne Spar Nord Fonden, Politiken, Skolemælk og Børnenes Hovedstad – Billund, der også inviterer til en landsfinale til marts.

Spørgsmål? Kontakt skakdag@skoleskak.dk / 3049 0580.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat