Glædelig jul & godt nytår

Glædelig jul & godt nytår

Kære alle i skoleskakken

Julefreden har sænket sig i skoleskakken efter et flot år med flere højdepunkter.

Vi slog igen to rekorder, da vi rundede 550 medlemsskoler og samtidig havde deltagelse af 252 skoler til Skolernes Skakdag. Enormt flot!

Året bød også på den første Nationale Vidensdag om skoleskak, som samlede 180 deltagere i Vejle til ekspertoplæg og workshops om skoleskak.

En ny 2020-strategi for skoleskakken så også dagens lys. Strategien har bl.a. fokus på at styrke ledernes skakfaglige kompetencer og modernisere organisationsstrukturen. Et vigtigt punkt er også, at vi sikrer skoleskakken en stabil finanseringsmodel, da vi pt. står uden offentlige tilskud, hvilket gør fremtiden usikker.

2016 blev også særligt, fordi et eksklusivt selskab af æresmedlemmer blev udvidet. Stig Holten (Hinnerup, Aarhus), Erik Pontoppidan (Kirkebakken, Vejle), Per Bromann (Gislinge, Vestsjælland) og Kai Bjørnskov (Haderslev, Sønderjylland) blev alle udnævnt til æresmedlemmer i forbindelse med DM og Læringsfestival på Den frie Lærerskole. Dansk Skoleskak har således nu udnævnt 12 æresmedlemmer siden starten i 1960.

Tak til alle de frivillige og til elever og forældre for et flot 2016, som lover godt for 2017.

På forretningsudvalgets vegne ønskes alle en glædelig jul og et godt nytår!

Mai Tødsø Jensen, næstformand og Jakob Rathlev, formand.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat