Giv Carla en godbid til hjernen

Giv Carla en godbid til hjernen

Bliver man egentlig klog på andre ting af at spille skak? Det mener Carla, der fortæller, hvordan skoleskak er lidt ligesom “en godbid til hjernen”, fordi man træner hjernen, når man flytter brikker. Ligesom 35.000 andre børn giver skoleskak Carla godbidder til hjernen hvert år og din hjælp er afgørende for, at der også er godbidder til Carla i fremtiden.

Støt med 200 kr. via MobilePay 3049 0580 eller giv et bidrag online.

Med din hjælp og støtte kan Dansk Skoleskak fortsat træne fremtidens hjerneråstof med alternativ læring, der udvikler både faglige og sociale kompetencer. Se videoen og hør om Carla synes at skak er et godt børnespil, og hvad der skal til for, at skak bliver lidt nemmere.

Godbidder til 35.000 børn
35.000 børn leger, lærer og udvikler sig hvert år med skoleskak. Det håber vi, at de kan blive ved med! Men Carla og Dansk Skoleskak har brug for din hjælp. Inden 31. december 2016 skal 101 personer støtte Dansk Skoleskak med 200 kr., så vi kan få flere tusind i momsrefusion og modtage arv uden afgifter. Vi håber på din hjælp, så vi kan fortsætte arbejdet for, at alle børn får et liv med leg, læring og udvikling – og godbidder til hjernen. Giv et bidrag online eller støt via MobilePay 3049 0580. Så er der også er godbidder til de unge hjerner i fremtiden.

Din støtte hjælper os med at…

  • Styrke 35.000+ børn og unges faglige og sociale udvikling
  • Styrke 1.-10. klasses elevers matematikkompetencer med 40%
  • Lave sjove og inkluderende læringsaktiviteter som Skolernes Skakdag
  • Uddanne og opkvalificere lærere og pædagoger, så eleverne får den bedste undervisning
  • Klæde børn og unge på til fremtidens udfordringer og arbejdsmarked

Støt fremtidens hjerneråstof med godbidder for 200 kr., så får Dansk Skoleskak pengene flere gange igen, da vi får momsrefusion. Støt via MobilePay på 3049 0580, læs mere om hvordan du kan hjælpe eller giv et bidrag allerede i dag. Vi mangler stadig gavegivere for 2016, hvis vi skal opnå momsrefusion – din hjælp er afgørende!

Spørgsmål? Kontakt gave@skoleskak.dk / 3049 0580.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat